Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Suomen Biostatistiikanseura ry, rek.nro 147.516. Essi Syrjälä, sihteeri @ biostatistiikanseura.org .

Mitä tietoja kerätään

Yhdistyksen jäsenrekisteriin on jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tallennettu nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tutkinto, pääaine ja työpaikka. Näistä nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia tietoja, muut vapaaehtoisia. Lisäksi rekisteriin lisätään tieto jäsenmaksun maksamisesta. Seuran järjestämiin tapahtumiin ilmoittautuessa kerätään nimi, sähköpostiosoite, mahdolliset ruoka-aineallergiat, työpaikka ja tieto osallistumismaksun maksamisesta erilliseen tapahtumakohtaiseen rekisteriin.

Mihin tietoja käytetään

Yhdistyksen jäsenille tiedotetaan seuran toiminnasta ja lähetään jäsenmaksu sähköpostin välityksellä. Seura myös välittää jäsenistölle tietoa kolmannen osapuolen tapahtumista ja avoimista työpaikoista sähköpostin välityksellä. Jäsenellä on oikeus kieltäytyä seuran tiedotteista. Tapahtumiin ilmoittautuneille lähetetään tietoa kyseisestä tapahtumasta sähköpostin välityksellä.

Tietojen luovutus kolmannelle osapuolelle

Jäsenrekisterin tai tapahtumarekisterin henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman oikeuden päätöstä.

Tietojen säilytys

Henkilön tiedot poistetaan jäsenrekisteristä jäsenyyden loppuessa. Seura säilyttää kuitenkin tiedon henkilön nimestä ja jäsenyysvuosista ellei henkilö nimenomaisesti pyydä näiden tietojen poistamista. Tapahtumarekisterin tietoja säilytetään 2 vuotta tapahtuman loppumisesta.

Oikeus nähdä, muuttaa ja poistaa omat tiedot

Yhdistyksen jäsenellä tai tapahtumaan ilmoittautuneella on oikeus nähdä, muuttaa tai poistaa häntä koskevat jäsen- tai tapahtumarekisteriin tallennetut tiedot. Pyynnön voi tehdä ottamalla yhteyttä seuran sihteeriin. Jos tiedot poistetaan jäsenrekisteristä, lakkaa myös jäsenyys yhdistyksessä.