Suomen Biostatistiikan Seura ry
 
  www.biostatistiikanseura.org  
på svenska in English
 

Sisältö:

Yhteystiedot:

Sihteeri:

sihteeri @ biostatistiikanseura.orgSuomen biostatistiikan seura on
Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseura.

 

Biostatistiska föreningen i Finland rf

Biostatistiska föreningen i Finland har som uppgift att främja diskussion, utbyte av information bland de forskare som bedriver empirisk forskning och experter inom statistik i Finland, och att främja biostatistikernas professionella kompetens. Därför ordnar föreningen fortbildning, föredrag och diskussionstillfällen samt bidrar på andra liknande sätt till att utveckla medlemmarnas professionella kunnande.

Föreningen samarbetar med andra statistik- och vetenskapliga föreningar inom samma bransch för att främja det statistiska tänkandet inom den biologiska och medicinska forskningsvärlden. Föreningen grundades år 1987. De flesta av föreningens nästan 300 medlemmar arbetar på universitet, forskningsanstalter och på andra offentliga inrättningar samt inom läkemedelsindustrin. Föreningen har godkänts som medlemssällskap i Vetenskapliga Samfundens Delegation år 2010.

En biostatistiker eller en person som är intresserad av biostatistik kan accepteras som medlem av Biostatistiska föreningen i Finland. Den årliga medlemsavgiften är cirka sex euro. Om du vill ansluta dig till föreningen, var god och fyll i blanketten (på finska).

 Aktuellt

Tillbaka till huvudsidan (på finska)

Suomen Biostatistiikan Seura ry
Biostatistiska Föreningen i Finland rf
The Finnish Society of Biostatistics
 
© Copyright Suomen Biostatistiikan Seura ry   |   www.biostatistiikanseura.org   |   sihteeri @ biostatistiikanseura.org